BreadcrumbsTájékoztató - koronavírus - 2020.03.15

  Tisztelt Szülők!

 

Orbán Viktor Miniszterelnök úr péntek esti bejelentése értelmében 2020.03.16-tól Tantermen kívüli digitális munkarend” lép életbe. A tanítás digitális formában folytatódik tovább, azaz tanulóink a tananyagot online oktatáson keresztül sajátítják majd el. Ennek értelmében kérem, hogy gyermeküket ne hozzák, ne küldjék iskolába hétfőtől! Az étkezés lemondása kapcsán egyeztettem Oláh János jegyző úrral, aki biztosított arról, hogy ezt a város intézi, a szülöknek ezzel kapcsolatosan nincs feladatuk. Jegyző úr arról is biztosított, hogy azon rászorultak számára, akik étkezést igényelnek, az ellátást iskolán kívüli formában a jövő hét elején megszervezik, hiszen az iskolában erre nem kerülhet sor.

Azon szülők, akiknek a munkája nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint az egyéb közfeladatok és a közellátás biztosításához, és nem tudják biztosítani  gyermekük  napközbeni   (8 óra és 17 óra között) felügyeletét, és így iskolai felügyeletet kérnek, kiscsoportos ügyeletet szervezünk. Természetesen számukra az étkezést is biztosítjuk. Felhívom mindenki figyelmét, hogy csak az igényeljen ilyen felügyeletet, aki ezeknek a feltételeknek megfelel. A felügyelet biztosítására vonatkozó igényüket írásban, emailben jelezzék az osztályfőnökökön keresztül, vagy küldjék el az iskola hivatalos emailcímére minél hamarabb! Felhívom azon szülők figyelmét, akik ilyen felügyeletet igényelnek gyermekük számára, hogy kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mint ha otthon lenne a gyermek.

Tantestületünk máris hozzáfogott, hogy a digitális oktatás minél hatékonyabb megoldásait megtalálja, amint összeállítottuk stratégiánkat, informáljuk a szülőket, gyerekeket egyaránt.

Senki se aggódjon, mindenben segíteni fogunk, így a távolból is igyekszünk majd a gyerekeket egy újabb eredményes tanévzáráshoz hozzásegíteni! Megértő támogatásukat előre is köszönöm.

 

Böszörményi Csaba

intézményvezető